2015-07-02 15:32:01• hírek • Hirdetés

Köszönet mindenkinek, aki segített

A Szatmár Megyei Tanács közleményben mond köszönetet a III. Szatmár Megye Napjai szervezőinek.

A Szatmár Megyei Tanács idén június 26. és 28. között szervezte meg Szatmár Megye Napjait - ennek keretében egy sor rendezvényt tartottak, melyeken nagy számú közönség vett részt. A főszervező megyei tanács nevében Adrian Stef megyei tanácselnök valamint Riedl Rudolf és Mircea Govor alelnökök közleményben mondanak köszönetet mindenkinek, akik hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Köszönet jár a polgármestereknek és a települések képviselőinek, akik bemutatták hagyományaikat, gasztronómiai és kulturális értékeiket a résztvevőknek a régi főtéren és a Szabadság-téren felálllított színpadon. Köszönet illeti a hazai és külföldi fellépőket, akik a zenei sokszínűséggel tették még változatosabbá a megyenapokat. A közleményben mondanak köszönetet a rendezvény szponzorainak: a Golden Braunak, a Coca-Colának, a Draxlmaiernek, a Gama&Gamanak, a Nova Oașnak, a Poszet kft-nek, a Polipolnak, a Zoli Husinak, a Barta Atinak, az El Greco Farmnak, a Primalactnak és a Zile și Nopți program-magazinnak.

A rendezvény mellé állt és előzőleg illetve a rendezvény ideje alatt is számtalan tudósítást közöltek a médiapartnerek. A szervezésben fontos szerepet vállaltak a megyei tanács alkalmazottai és az alárendelt intézmények munkatársai. Számos más intézmény is besegített a szervezésbe: Szatmárnémeti Helyi Rendőrségétől kezdődően a Vöröskereszten át egészen a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősségéig. Segített a programok szervezésében és lebonyolításában mások mellett a Lótenyésztők és -tulajdonosok Szatmár Megyei Egyesülete, a Kisállattenyésztők Egyesülete, a Szatmár Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság és a Multisalva Egyesület.

Köszönet illeti a Szatmár Megyei Prefektúrát, a polgármesteri hivatalt, a Közegészségügyi Igazgatóságot, az Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóságot és a fogyasztóvédőket is. Köszönet azoknak a személyeknek is, akik zsűritagokként részt vettek a különböző versenyek lebonyolításában.

A Szatmár Megye Napjai egy kitűnő lehetőség a megye gazdasági, turisztikai és kulturális értékeinek a népszerűsítésére, a helyi történelem, a tradíciók és a multikulturalitás bemutatására is. Szatmár Megye Napjait minden évben június 24-hez, a megye védőszentjének, Keresztelő Szent János születésének a napjához kötik.

(Hirdetés)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: